(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Avtomobillar zamonaviy hayotimizda muhim o‘rin egallaydi. Ular nafaqat transport vositasi sifatida, balki insonlar hayotini osonlashtiruvchi, vaqtni tejaydigan va qulayliklar taqdim etuvchi mexanizmlardir. Avtomobil tuzilishi va dvigatellari, ularning ishlashi va servis xizmat ko‘rsatish jarayoni haqida to‘liq ma’lumot berish, avtosanoat va avtomobil egalariga zarur bilimlarni taqdim etish maqsadida muhimdir.