(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada geometriyaning mantiqiy asoslari, uning rivojlanish bosqichlari va asosiy mantiqiy tamoyillari yoritiladi. Shuningdek, Evklid va noevklid geometriyalari, ularning farqlari va amaliy tadbiqlari haqida ham ma’lumot beriladi.