(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maktabgacha ta’lim tashkilotida ta’lim-tarbiya ishlarini talab darajasida amalga oshirish, tarbiyachilarda mehnat intizomiga qat’iy amal qilish ko’nikmasini, bir-birining kamchiliklariga tanqidiy munosabatni shakllantirish, mehnat va ijodiy faolligini oshirish orqali ish samaradorligini oshirish, qabul qilingan qarorlarning o’z vaqtida va sifatli bajarilishini ta’minlash direktor oʻrinbosari yuksak bilim va malaka, tarbiyachilar bilan ularning ruhiyatini inobatga olgan holda ishlash salohiyati, katta tajriba hamda ko’plab ma’naviy fazilatlar sohibi bo’lishni talab etadi.Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida direktor oʻrinbosarining vazifalari va olib boradigan ishlari haqida ma’lumotlar berilgan.