(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola To‘lqin Hayitning "Vafo malikasi" asaridagi temuriy malika Uljoy turkonxonimning hayoti, suyukli yor, mehribon ona, nafaqat oilada farzand tarbiyasi balki, davlat boshqaruvida ham o‘zining o‘rniga ega bo‘lganligini aks ettirilganing badiiy tahlilda yoritiladi hamda ushbu maqola orqali "Vafo malikasi" asarining syujeti, obrazlar tizimi, g‘oyaviy-badiiy xususiyatlari va adib uslubi tahlil qilinadi.