(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
ingliz tilini o’rganishsohasigasezilarli ta’sirini o’rganadi. Maqolada sun’iy intellekt texnologiyasi, jumladan, tabiiy tillarni qaytaishlashva mashina o’rganish algoritmlaridagi joriy yutuqlarni o’rganish orqali, sun’iy intellektga asoslanganvositalar va ilovalar ingliz tilini o’rgatish va o’rganish usulini qanday inqilob qilayotgani ta’kidlangan. Umuman olganda, ushbu maqola ingliz tili ta’limi kelajagini shakllantirishdasun’iy intellektning o’zgaruvchan rolini ta’kidlaydi, uning afzalliklari, imkoniyatlarivao’quvchilarvao’qituvchilar uchun oqibatlari haqida tushuncha beradi.