(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada Nizomiy vatanida tug`ilgan Maqsud Shayxzoda falakning gardishi bilan o`zbek diyoriga kelib qolishi , hayotining achchiq, baxtli kunlarini shu yerda o`tkazishi haqida yoritib beriladi.