(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola musiqa san’ati haqida bo’lib, o’rta ta’lim sohasida musiqa darslarida tashkil etiladigan musiqa savodi faoliyati xaqida so’z yuritiladi. O’zbekistonda barcha sohalar qatori musiqa ta’lim tizimida ham keng qamroli yangilanishlar va ijobiy o’zgarishlar amalga oshirilmoqda.Musiqa darslarida musiqa savodini yanada kuchaytirish va o’quvchilarga bilimni yetkazib bera olish uslublari haqida ma’lumot beriladi.