(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada ta’limni zamon talabi darajasida isloh qilishda uning sifatini oshirishda o’quvchilarni fanga, mavzuga qiziqtirishda diiqatini yig’ishda foyda jihatlari ko’p hisoblanadi. Xususan, tarix fanida boblarni takrorlashda hamda oldingi yillardagi fan bo’yicha egallagan bilimlarini yodga olishda samarali usul sifatida keltirilgan.