(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Homiladorlik davri patologiyasi—bu homiladorlik davomida yuzaga keladigan turli xil asoratlar va kasalliklar bo‘lib, ona va homila salomatligiga salbiy ta’sir ko‘rsatishi mumkin. Ular homiladorlikning turli bosqichlarida paydo o‘lishi va turlicha kechishi mumkin.