(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada Yevropa tiklanish va taraqqiyot bankining (ETTB) O’zbekistonda shahar va qishloq infratuzilmasini rivojlantirishdagi hozirgi to’siq va muammolari, energetika va moliya sohalaridagi loyihalarining rivojlanish holati,ularning dinamikasi, loyihalarni moliyalashtirish masalalari tahlil qilingan.