(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Bugungi kunda maktabgacha ta’lim yoshdagi bolalarning rivojlanish sohalarini aniqlash usullari toboro muhim bo‘lib bormoqda. Ushbu maqolada yosh avlodlarning rivojlanganlik darajasini aniqlash usullari to‘g‘risida fikr yuritilgan.