(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada iqtisodiyotning erkinlashtirilishi jarayoni korxonalar faoliyatiga qanday ta’sir koʻrsatayotgani, bozor iqtisodiyotida muvaffaqiyatga erishish uchun korxonalarning qanday strategiyalarni qoʻllashi lozimligi tahlil qilingan. Raqobatbardoshlikni oshirish omillari, jumladan, innovatsiyalar, samarador boshqaruv, marketing strategiyalari va investitsiyalar muhim jihatlar sifatida koʻrib chiqilgan. Shuningdek, ilg‘or xalqaro tajribalar ham tahlil qilinib, mahalliy korxonalar uchun tavsiyalar berilgan.