(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada XIV asrning 2-yarmi va XV asr boshlarida Movarounnnahrning siyosiy siyosiy vaziyatga ta’sir ko‘rsatgan siyosiy qatlam vakillari, ularning ushbu jarayonlarga munosabatlari hamda ushbu voqealarda ishtirok etgan elita qatlamning kelib chiqishiga qisman e‘tibor qaratilgan.