(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada O‘zbekiston va Hindiston respublikalarining fan va ta`lim sohalaridagi o‘zaro hamkorlik masalalari tahlil etilgan va hamkorlik istiqbollari yuzasidan taklif mulohazalari berilgan.