(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada O’zbekiston va Hindiston o’rtasidagi iqtisodiy va madaniy sohadagi hamkorlik haqida so’z yuritilib, o’zaro hamkorlikning asosiy yo’nalishlari va istiqbollari ochib berilgan. Kalit so’zlar: mustaqil O’zbekiston, Hindiston, xalqaro munosabatlar, xalqaro hamkorlik, huquqiy asos, qo’shma bitimlar, iqtisodiyot, savdo.