(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada Qashqadaryo zaminida tavallud topgan va faoliyat yuritgan Nasafiylarning ilmiy-ma’naviy merosining jahon sivilizatsiyasida tutgan o‘rni ilmiy manbalar asosida tahlil etiladi.