(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Мустақиллик, Сурхондарё, халқ таълими, мактаб, ўқитувчи, таълим соҳасидаги ислоҳотлар, Давлат таълим стандартлари, “Таълим тўғрисида”ги Қонун, “Мактаб таълимини ривожлантириш Давлат умуммиллий дастури”, мактабларнинг моддий-техник базаси, мактабларни таъмирлаш ишлари.