(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada sinergetik yondashuv asosida talabalarda innovatsiyalar va metodlar orqali liderlikni rivojlatirish metodikasini takomillashtirish, , bu metodika ta’lim jarayonining samaradorligini oshirishi va talabalarni kelajakda rahbar sifatida tayyorlashi hamda talabalarning kichik va katta jamoalar bilan ishlay olish qobilyatini shakllantirishihaqidaso’zyuritiladi.