(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada zamonaviy baholash usullarining turlari, ularning afzalliklari va ta’lim jarayonidagi o‘rni tahlil qilinadi. Formativ, summativ, portfolio, raqamli baholash va boshqa usullar o‘rganilib, ularning ta’lim sifati va samaradorligiga ta’siri ko‘rsatib berilgan.