(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada Buxoro vohasidagi Moxandaryo va Gujayli o‘zanlarining hamda Poykent yodgorliklarini topib o‘rganish, va olimlarning ish olib borishi , arxeologik qazishma ishlarini va muxitini kelib chiqish sabablarini o‘rganish.