(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada 21 asrning salomatlik muammolari va bu mumammolarning yechimlari, salomatlik psixologiyasining ijtimoiy psixologik xarakteristikasi haqida qisqacha so’z yuritiladi.