(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur ilmiy maqolada Germaniya ta’lim tizimida biznes asoslari fanini o‘rgatishda qo‘llanilayotgan zamonaviy texnologiyalarni o‘rganishga qaratilgan. Germaniyaning ta’lim tizimida yosh tadbirkorlarni tayyorlash jarayonida ishlatiladigan innovatsion yondashuvlar, onlayn ta’lim platformalari, simulyatorlar, raqamli o‘quv materiallari va ilg’or texnologiyalarning o‘rni tahlil qilinadi. Germaniyaning ta’lim tizimi bilan bog’liq amaliyotlar va texnologiyalarning biznes ta’limida qanday samaradorlik keltirishi, shuningdek, bu tajribalarni boshqa mamlakatlarda qo‘llash imkoniyatlari ko‘rib chiqiladi