(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada Yangi pedagogik texnologiyalar (pedtexnologiyalar) yordamida ta’lim berish, zamonaviy metodlar va vositalarni o’quv jarayoniga integratsiya qiloish haqida yoritilgan.