(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola oliy ta’lim muassasalarida ingliz tilini o’qitish metodikasidagi zamonaviy yondashuvlar va innovatsiyalarni o’rganadi. Maqolada talabalarning til ko’nikmalarini rivojlantirishga qaratilgan eng samarali metodlar, texnologiyalar va strategiyalar tahlil qilinadi. Shuningdek, o’qitish jarayonida yuzaga keladigan muammolar va ularni hal etish yo’llari ko’rib chiqiladi.