(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada o‘zbek adabiyoti va madaniyatining yorqin namoyandasi bo‘lgan Zulfiyaxonimning hayoti, ijodi va uning o‘zbek ayollari uchun namunali shaxs sifatidagi o‘rni tahlil qilinadi. Tadqiqotda uning adabiyotga qo‘shgan hissasi, ijtimoiy faolligi va zamonaviy o‘zbek ayollariga ta’siri ko‘rib chiqiladi.