(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada atmosfera xossalarining o’zgarishi va u bilan bog’liq tabiiy hamda antopogen omillar tahlil qilinadi.Atmosfera tarkibidagi o’zgarishlar natijasida yuzaga keladigan global va mahaliy ekologik muammolar,jumladan,iqlim o’zgarishi,havoning ifloslanishi va ob-havo hodisalar yoritiladi.