(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Болаларнинг саломатлик ҳолати жамоанинг меҳнат ва интелектуал потенциални ташкил қилганлиги учун бугунги кунда жаҳондаги энг асосий долзарб муамолардан бири ҳисобланади.