(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Мақолада Ўзбекистон Республикаси аҳоли орасида гименолепидоз касаллигининг тарқалганлиги, эпидемиологик хусусиятлари ва олдини олиш профилактик чора-тадбирлари ёритилган.