(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada sensor alalik bolalarning pedogogik - psixologik xususiyatlari haqida ma’lumotlar ketirilgan. Shu bilan birga sensor alalik bolalarning nutqiy xususiyatlari haqida fikr yuritilgan. Ushbu maqola mutaxassislarga hamda otaonalarga foydali bo’lishi mumkun.