(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Sensor integratsiya bolalar organizmi bilan ishlashga yo’naltirilgan terapevtik usul hisoblanadi. Sezgi organlaridan olgan barcha ma’lumotlar miyaga yetib kelib, u yerda ular qayta ishlanadi va ma’lum bilim sifatida bizga yetkaziladi kelishi haqida ma’lumotlar berilgan. Ushbu maqolada sensor tizimlari qanchalik aniq ishlasa, miya shunchalik to’g’ri ma’lumot qabul qilib va shunchalik ko’p javob qaytarishi haqida fikr yuritilgan. Ushbu maqola mutaxassislarga va ota-onalarga foydali bo’lishi mumkin.