(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Patologik anatomiya hodimlarining ish jarayonini oʻrganishda organizmga ta’sir koʻrsatuvchi mikroiqlim omillarining oʻziga xos xususiyatlari katta axamiyatga ega. Patologik anatomiya hodimlarining ish jarayoniini o‘ziga xos tuzilishi, turli ish jarayonlarida namlikning ta’siri, asboblari konstruksiyalarining noqulayligi, kimyoviy preparat materiallarining nomukammalligi keltirib chiqargan noqulay omillar aniqlandi.