(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada Kiyev Rusi davlatining mashhur knyazlaridan biri Yaroslav Vladimirovichning faoliyati tarixi haqida so’z boradi. Shuningdek, maqolada Kiyevning Buyuk knyazi davrida davlatning boshqarilishi, olib borgan islohotlari va yurishlari to’g’risida yetarlicha ma’lumotlar berib o’tildi.