(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada yoshlar psixologiyasi va ommaviy madaniyat o’rtasidagi aloqadorlik tahlil qilingan holda yoshlarning ruhiy holati, o’zini anglash jarayoni va ijtimoiy muhit ta’sirida shakllanadigan xulq-atvori ommaviy madaniyat elementlari bilan chambarchas bog’liq ekanligi yoritiladi. Maqolada ommaviy madaniyatning yoshlar ongiga ta’siri, uning ijobiy va salbiy jihatlari, shuningdek, shaxsiy va milliy qadriyatlar bilan raqobati tahlil qilinadi.