(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ruhiy rivojlanishi buzilgan bolalarda aqliy faoliyat, tafakkur xosligi, turlari va bu tafakkur orqali ularni aqli zaiflikdan ajrata olishga yordam berishi. Ruhiy rivojlanishi buzilgan bollarni turlari haqida fikrlar yuritilgan.