(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Autik spektori buzilgan bolalarni tibbiy tasnif autizmni asab tizimining kasalliklari deb tasniflaydi, ammo autizm kasallik emas, balki rivojlanishdagi alohida holat degan fikr mavjud. Autik spektor buzilish o’g’il bolalarda qizlarga nisbstan 4 baravar ko’proq aniqlanadi.