(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
maktabgacha ta’limda STEAM ta’limning ahamiyati,STEAM ta’limi an’anaviy dars metodikasiga o’zgacha yondashuvi bilan bilimlarni haqiqy ko’nikmalar bilan birlashtirishga o’rgatish.