(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Alohida yordamga muhtoj bolalarni tibbiyotda,ijtimoiy sohada,siyosiy-huquqiy va ma’daniy sohalarda alohida e’tibor.Ushbu sohalarda alohida yordamga muhtoj qatlamini har tomonlama qo’llab-quvvatlash.