(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada O‘zbekiston Respublikasi tijorat banklarida yashil kreditlashni rivojlantirishning dolzarb masalalari o‘rganilgan. Yashil kreditlashning mohiyati, uning ahamiyati va xalqaro tajribalar asosida takomillashtirish yo‘nalishlari tahlil qilingan. Shuningdek, amaldagi amaliyotning kamchiliklari va istiqbolli rivojlanish imkoniyatlari aniqlanib, tijorat banklari uchun tavsiyalar ishlab chiqilgan.