(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Bizlar tamaddunning ajralmas yo‘ldoshi bo‘lgan elektromagnit nurlanishlar asrida istiqomat qilayapmiz. Fan va texnika taraqqiyotigacha insoniyat faqat yer sharining elektromagnit maydoni va quyoshning ultrabinafsha nurlari ta’siri ostida yashagan bo‘lsa, hozirgi kunga kelib, mazkur elektromagnit fonni texnologik tavsifga ega bo‘lgan juda ko‘plab elektromagnit maydon (EMM) chastotalari to‘ldirib bormoqda, ular esa bizni xar tomonlama va doimiy ravishda o‘rab turibdi.