(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola miya chaqnashi paydo bo’lishi sabablari , klinikasi davolash, bu kasallikda zamonaviy davolash usullarini qo’llash , zamonaviy texnikalardan foydalanishga mo’ljallangan.