(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Kichik quyosh elektr stansiyalarini tadbiq qilish va loyihalashtirish mavzusi bugungi kunda energiya ta’minoti va ekologik masalalar nuqtai nazaridan juda dolzarb hisoblanadi. Ushbu stansiyalar, asosan, aholining kichik guruhlari, qishloq joylari, yoki ayrim sanoat ob’ektlarida elektr energiyasiga boʻlgan ehtiyojni ta’minlash uchun moʻljallangan. Kichik quyosh elektr stansiyalari arzonligi, samaradorligi va ekologik tozaligi bilan ajralib turadi.