(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Gidrotexnika inshootlari konstruksiyalarini loyihalashda ularning me’moriy jozibadorligi, qurilish materiallaridan imkoniya darajasida to’liq foydalanish, ta ’mirlash va qayta tiklash ishlarini olib borish sharoitlarini ta’rninlash hamda ularni qurish sharoitlari, ishlarni yuqori darajada mexanizatsiyalash imkoniyati va qurilish muddatini kamaytirish hisobga olinadi.