(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada siz energiya resurslari, ulardan foydalanish tartibi,ularni maqsadli yo’naltirish, ularni bugungi kundagi ahamyati bilan tanishasiz.