(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada maktabgacha yoshdagi bolalar uchun, asosiy jismoniy harakatlar ya’ni, yurish, yugurish, tirmashish, sakrashlar, uloqtirish, yugurib kelib uloqtirish va muvozanat saqlash mashqlar harakatlariga o‘rgatish metodikasi yoritilgan.