(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu loyiha qizdirish pechlarining elektr jihozlari va isitish tizimlarini o’rganishga bag’ishlangan. Maqsad — elektrli qizdirish pechlarining ishlash prinsiplari, qurilmalari va isitish tizimlarini tahlil qilish, ularning samaradorligi, xavfsizligi va ekologik afzalliklarini aniqlashdir. Elektrli qizdirish pechlari sanoat va texnologik jarayonlarda keng qo’llaniladi, chunki ular yuqori haroratga tezda erishish imkoniyatiga ega va energiya samaradorligini ta’minlaydi. Loyiha davomida pechlar dizayni, energiya tejamkorlik, xavfsizlik choralarini ko’rish, shuningdek, isitish tizimlarining avtomatik boshqaruv tizimlari va ekologik jihatlari ko’rib chiqiladi. Loyihaning maqsadi — yuqori samarali va ekologik jihatdan toza isitish tizimlarini yaratish bo’lib, energiya resurslarini tejash va atrof-muhitga zarar yetkazmaslikka qaratilgan ilg’or texnologiyalarni joriy etishni o’z ichiga oladi.