(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada she’riy tarjima va tarjima qilish mobaynida yuzaga keluvchi muammolar, tarjimaga qo’l urgan tarjimonlar haqida batafsil axborotlar, misollar va muammmolarni atroflicha o’rganib ularga yechimlar beriladi.