(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Annotatsiya: Ilmiy maqolada Immunofor biostimulyatorining broyler tovuqlariga berilish muddati va dozasini aniqlash bo‘yicha preparatlarning ta’sir doiralari berilgan. Summary: The scientific article gives the scope of action of drugs for determining the duration and dose of Immunofor biostimulant for broiler chickens.