(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Annotatsiya: Ilmiy maqolada broyler tovuqlari qonining ayrim biokimyoviy ko‘rsatkichlariga nozepan, minozepam va stress miks preparatlarning ta’sir doiralari berilgan. Summary: The scientific article describes the effects of nozepan, minozepam and stress mix drugs on some biochemical parameters of the blood of broiler chickens