(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Annotasiya. Ushbu maqolada quyonlarda mineral moddalar almashinuvi buzilishlarining oldini olishda innoprovet probiotigini qo‘llash natijalari bayon etilgan. Quyonlarda minerallar almashinuvi buzilishlarini oldini olish uchun innoprovet probiotigini qo‘llashning samarasi yuqori bo‘lib, quyonlarda moddalar almashinuvini yaxshilaydi, klinik va gematologik ko‘rsatkichlarni me’yorlar darajasida yaxshilanishini ta’minlaydi.