(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Annotasiya. Jo‘ja eymeriozini o‘rganishda O‘D50-70 dozalarini aniqlash uchun jo‘jalarni sun’iy zararlantirishda tovuqlar axlatidan eymeriya qo‘zg‘atuvchilarini (oosistlarini) ajratib olishusuli va undan titrlangan eymeriyalar kulturasini tayyorlash va oosistlar kulturasini o‘stirishni bo‘yicha maqolada bayon etilgan.